The Chesterfield Brand

The Chesterfield Brand Leren Laptoptas Ryan - C40.1015

229,95
Maak een keuze
Current choice:Color : Cognac
Op voorraad
Verplichte velden:
    Gratis verzending vanaf € 50,00
    Afhalen mogelijk in onze winkel
    Een begrip in Tilburg sinds 1987
    Gratis verzendingboven € 50,00
    Retouren?wij doen niet moeilijk
    Fysieke winkel in Tilburg
    BeschrijvingThe Chesterfield Brand Leren Laptoptas Ryan - C40.1015

    Ben je op zoek naar een tas voor zakelijk gebruik? Dit is de leren laptoptas Ryan! Met drie ruime hoofd vakken, heb je ruim voldoende opbergruimte voor al je items. De hoofdvakken zijn groot genoeg voor documenten van A4 formaat. Daarnaast heeft het gewatteerde binnen vak genoeg ruimte voor een 17 inch laptop. De tas komt met een extra lange, afneembare en verstelbare schouderband en is verkrijgbaar in meerdere tijdloze kleuren.

    Naast de drie ruime hoofd vakken, vind je een rits vak voor- en achterop de tas, een extra rits vak binnen in, een smartphone vak en een organiser binnen in de tas. De perfecte tas om al je items in één tas mee te nemen!

    Deze Chesterfield laptoptas is gemaakt van hoogwaardig wax pull-up leer. Wax pull-up leer wordt gekenmerkt door een zachte en soepelere structuur. Eventuele gebruikssporen wrijf je gemakkelijk weg, door de speciale wax behandeling die de tas heeft ondergaan. Zo blijft je tas laptoptas jarenlang als nieuw.

    Kunnen wij helpen?Klantenservice:
    Stuur ons een mail[email protected]
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »