The Chesterfield Brand

The Chesterfield Brand Leren Telefoontasje Hamilton - C48.1163

69,95
Maak een keuze
Current choice:Color : Cognac
Niet op voorraad
Verplichte velden:
    Gratis verzending vanaf € 50,00
    Afhalen mogelijk in onze winkel
    Een begrip in Tilburg sinds 1987
    Gratis verzendingboven € 50,00
    Retouren?wij doen niet moeilijk
    Fysieke winkel in Tilburg
    BeschrijvingThe Chesterfield Brand Leren Telefoontasje Hamilton - C48.1163

    Ben jij op zoek naar een functioneel en stijlvol schoudertasje zodat je jouw essentials comfortabel kan meenemen? Dan is de Hamilton ideaal! Door het formaat van 12x4x20 cm en de compacte indeling is deze tas perfect voor dagelijks gebruik, vakantie of een dagje uit.

    De Hamilton bestaat uit de volgende delen:

    Aan de voorkant vind je een vak waar vier kaartvakjes in zit. Dit vak is ideaal voor bijvoorbeeld jouw telefoon, sleutels of zonnebril.
    Het hoofdvak bestaat uit een telefoonvakje en ruimte voor bijvoorbeeld je portemonnee, een A6 notitieboekje en wat pennen.
    Op de achterkant van de tas is nog een extra ritsvak.
    Deze leren tas is gemaakt van hoogwaardig Wax Pull-up leer. Wax Pull-up leer wordt gekenmerkt door een zachte en soepele structuur. Eventuele gebruikssporen kun je makkelijk wegwrijven door de speciale behandeling die de tas heeft ondergaan. Zo gaat jouw tas jarenlang mee! Ook berg je de tas veilig en stofvrij op in onze meegeleverde dustbag.

    Deze tas onderhoud je gemakkelijk met onze leder wax: dit is een reinigings- en onderhoudsmiddel in één. Ook berg je de tas veilig en stofvrij op in onze meegeleverde dustbag.

    Kunnen wij helpen?Klantenservice:
    Stuur ons een mail[email protected]
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »